Çınar Anaokulu
CUMHURİYET MAH. YAY SK. NO 1 ÇINAR / DİYARBAKIR
Çınar Anaokulu

VİZYON

Çınar Anaokulu´nda vizyonumuz; Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB´in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çınar Anaokulunda çocuklarımız olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soru soran ve sorgulayan, merak etme duygusu gelişmiş, paylaşımcı, iş birlikçi, öz güvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının hakkına saygı gösterirken aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzere kaliteli bir eğitim alırlar.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

SABAHÇI GRUP BAŞLAMA SAATİ:07:30 BİTİŞ SAATİ:12.30 ÖĞLENCİ GRUP BAŞLAMA SAATİ:12.30 BİTİŞ SAATİ:17.30

Servis Bilgisi

İLÇE DOLMUŞU VEYA ŞAHSİ ARAÇ ARACILIĞIYLA. DİĞER OKULLARLA ORTAK SERVİS KULLANILABİLİR.

İLÇE MERKEZİ GİRİŞİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIK 32 KM